Outsourcen MKB

Outsourcing is niet alleen voordelig voor grote ondernemingen. MKB ondernemingen zien eveneens de voordelen. Met het outsourcen van ‘arbeidsintensieve taken’ kunt u zich concentreren op de kernactiviteiten. De rest laat u over aan efficiënte en professionele handen.

Outsourcing vereist plan van aanpak

Outsourcen is een goede methode om activiteiten anders en efficiënter te organiseren. Outsourcen mag niet tot gevolg hebben dat uw bedrijf de controle verliest. Daarom is een goed plan van aanpak een vereiste. Bij outsourcing maakt u gebruik van de diensten van een andere onderneming. Deze samenwerking moet goed en degelijk tot stand komen.

Voordelen outsourcing in Tsjechië?

Tsjechië is de ‘technokeuken’ van het voormalige Oostblok. Het was een belangrijk centrum voor de automotive, elektra- en luchtvaartechniek van de Sovjet-Unie. Bovendien is de arbeidsmentaliteit uitstekend. Harde en ervaren werkers, die goed geschoold zijn, staan voor u klaar. Naast het vinden van ervaren krachten zijn ook onze uurloon tarieven erg interessant. (Zie ook prijzen 2019)

Nadelen outsourcing?

Tien jaar geleden werd voorspeld dat de voordelen van outsourcing naar het voormalige Oostblok snel zouden verdampen. De praktijk is anders. Het comparatief voordeel is binnen de Europese gemeenschap gewaarborgd.

Nieuwsgierig geworden?

Heeft u te maken met arbeidsintensieve productie? Gebruikt u verhoudingsgewijs veel arbeid en weinig kapitaalgoederen? Dan is uw product misschien geschikt voor outsourcing. We zoeken het graag voor u uit.

Bereken uw voordeel