Timéco

Zorgvuldige verkenningsfase vóór outsourcen

Een gestroomlijnd productieproces is één van de voorwaarden om te slagen bij outsourcing. Het wegnemen van een onderdeel uit het productieproces heeft ook consequenties voor de rest van uw organisatie. Alle facetten; product, mens en machines leggen we vooraf met u onder de loep. Na zorgvuldige afstemming wordt het proces geborgd en start de volledige outsourcing.

Timéco biedt concurrerend outsourcing concept

Doordat Timéco eigen productiehallen heeft met gemotiveerde en bekwame medewerkers heeft Timéco het gehele traject onder controle. Timéco heeft géén eigen productie. Uw R&D kennis is in veilige handen. U geeft het niet weg aan een Oost-Europese concurrent. In onze productiehallen wordt alleen voor Nederlandse klanten geproduceerd. Alle Timéco medewerkers werken volgens Westerse kwaliteitsnormen. Zij zijn betrokken en vakbekwaam.

Transport van deur tot deur

De samenwerkingsverbanden met vaste transporteurs garandeert transport snelheid en - veiligheid. De grondstoffen en/of te assembleren onderdelen leveren we van deur tot deur in Nederland of op een andere eindbestemming.

Besparing van arbeidskosten tot wel 50%

Met Timéco kunt u op uw Nederlandse kosten besparen. Dat is goed nieuws.

Hoe werken wij
Op Oost Timeco Outsourcing partner van Pasrefom Hatchery Technologies in EFRO project `broederij van de toekomst` 2016- 2019.