Werkwijze

Zorgvuldige verkenningsfase vóór outsourcen

Een gestroomlijnd productieproces is één van de voorwaarden om te slagen bij outsourcing. Het wegnemen van een onderdeel uit het productieproces heeft ook consequenties voor de rest van uw organisatie. Alle facetten; product, mens en machines leggen we vooraf met u onder de loep. Na zorgvuldige afstemming wordt het proces geborgd en start de volledige outsourcing.

Timéco biedt concurrerend outsourcing concept

Doordat Timéco eigen productiehallen heeft met gemotiveerde en bekwame medewerkers heeft Timéco het gehele traject onder controle. Timéco heeft géén eigen producten. Uw R&D kennis is daarmee in veilige handen. Alle Timéco medewerkers zijn betrokken en vakbekwaam.

Transport van deur tot deur

De samenwerkingsverbanden met vaste CZ en NL transporteurs garandeert transport snelheid en – veiligheid. Het gereed product of de te assembleren onderdelen leveren we van deur tot deur in Nederland of op een andere Europese of Overzeese eindbestemming.

Besparing van arbeidskosten tot meer dan 50%

Met Timéco kunt u fors op uw Nederlandse uurloonkosten besparen, en door onze collectieve inkoop van materialen is het ook mogelijk om hier nog een extra besparing te realiseren. Vraagt u naar onze mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Heeft u te maken met arbeidsintensieve productie? Gebruikt u verhoudingsgewijs veel arbeid en weinig kapitaalgoederen? Dan is uw product misschien geschikt voor outsourcing. We zoeken het graag voor u uit.

Bereken uw voordeel