Timéco

Outsourcen voor MKB is mogelijk

Outsourcing is niet alleen voordelig voor grote ondernemingen. MKB ondernemingen zien eveneens de voordelen. De wereldwijde recessie is hier debet aan. Met het outsourcen van ‘arbeidsintensieve taken’ kunt u zich concentreren op de kernactiviteiten. De rest laat u over aan efficiënte en professionele handen.

Outsourcing vereist plan van aanpak

Oursourcen is een goede methode om activiteiten anders en efficiënter te organiseren. Outsourcen mag niet tot gevolg hebben dat uw bedrijf de controle verliest. Daarom is een goed plan van aanpak een vereiste. Bij outsourcing maakt u gebruik van de diensten van een andere onderneming. Deze samenwerking moet goed en degelijk tot stand komen.

Voordelen outsourcing in Tsjechië?

Tsjechië is de ‘technokeuken’ van het voormalige Oostblok. Het was een belangrijk centrum voor de automotive, elektra- en luchtvaartechniek van de Sovjet-Unie. Bovendien is de arbeidsmentaliteit uitstekend. Harde en ervaren werkers, die goed geschoold zijn, staan voor u klaar.

Nadelen outsourcing?

Vijf jaar geleden werd voorspeld dat de voordelen van outsourcing naar het voormalige Oostblok snel zouden verdampen. De praktijk is anders. Het comparatief voordeel is binnen de Europese gemeenschap gewaarborgd.

Sociale verantwoordelijkheid

Het outsourcen van activiteiten leidt niet tot een verminderde sociale verantwoordelijkheid. Bij Timéco verdienen alle medewerkers een marktconform salaris. De gezondheid en veiligheid op de werkvloer is gegarandeerd goed.

 

Op Oost Timeco Outsourcing partner van Pasrefom Hatchery Technologies in EFRO project `broederij van de toekomst` 2016- 2019.