Timéco

Met Timéco productiekosten verlagen

Timéco helpt het Nederlandse MKB om productiekosten te verlagen door Oost-Europese productie te integreren in het complete productieproces. Met naam en management staat Timéco tussen u en de geboden productiefaciliteiten. Timéco is geen intermediair die, na het leggen van de contacten, van het toneel verdwijnt. Integendeel. Omdat de productiehallen in Tsjechië eigendom zijn van Timéco is de betrokkenheid blijvend gegarandeerd. Alle dertig gemotiveerde, vakbekwame en hardwerkende Tsjechische medewerkers zijn in dienst van Timéco. Ze staan in de startblokken voor uw productie.

Produceren in lage lonen landen

Grote ondernemingen zetten zelf een vestiging op in ‘lage lonen’ landen. Het midden- en kleinbedrijf (MKB-ers) ziet zo’n operatie vaak niet zitten. Bent u MKB-er en mist u de management skills en buitenland ervaring om te outsourcen? 

Is outsourcing iets voor u?

Bij outsourcing denkt iedereen direct aan kostenbesparing. En dat klopt ook. Productiehandelingen verleggen naar de ‘lage lonen’ landen levert besparing op.

 

Loonkosten besparen?

Is er een besparing mogelijk voor úw onderneming? Neem contact met ons op. Het is zeker de moeite waard om dit te onderzoeken. 

 

afbeelding1 afbeelding2 afbeelding3
Op Oost Timeco Outsourcing partner van Pasrefom Hatchery Technologies in EFRO project `broederij van de toekomst` 2016- 2019.